frnl

Over ons

Wie

C’est Duvet is een Belgisch initiatief om de beste handgemaakte donsdekens en kussens naar de slaapkamer te brengen. Rechtstreeks van de producent naar de slaper.

Het moederbedrijf IDS is al sinds 1985 actief in de dons sector en heeft met haar jaren ervaring een enorme knowhow en werkethiek opgebouwd.

Als klein familiebedrijf hechten wij enorm veel waarde aan afwerking en traditie.

Waarom

Omdat wij houden van slapen, net zoals u. Onze eigen productie zorgt er voor dat wij zelf bepalen wat luxe betekent.

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit grondstoffen en maken hier geen compromissen in. De katoen en dons zijn van Europese afkomst en worden samengesteld op Belgische bodem. Perfectie en detail is waar wij naar streven bij elk donsdeken en kussen dat wij met de hand maken.

Omdat luxe en comfort een basisrecht is voor alle slapers.

Een hart voor dieren

Dierenwelzijn is uiterst belangrijk voor C’est Duvet. Daarom gebruiken we enkel dons uit de Europese Unie, waar er een duidelijke wetgeving is. Zo zijn we er namelijk zeker van dat de ganzen die ons hun superzachte dons geven, goed behandeld worden.

Kwaliteit vraagt ​​om een ​​ethische en duurzame grondstof. Al onze veren en dons zijn afkomstig van ganzen en eenden uit de slagerij -sector waaruit goede levensomstandigheden en correct levenseinde gegarandeerd worden. Geen enkel dier werd gedood voor zijn veren of levend geplukt.

Handmade in Belgium Logo

Vragen?

Contacteer ons, we helpen u graag verder!